Skolesekretær med solid erfaring indenfor skoledrift

>> Stillingen er besat <<

I Roskilde er vi en gruppe ildsjæle, der er ved at starte Skolen Bifrost. Skolen er målrettet højt begavede børn, hvor pædagogik og undervisning i høj grad er præget af de kommende elevers særlige styrker og udfordringer. Vi søger en administrativ og økonomisk stærk sekretær, der vil være med til at skabe en succesfuld skole sammen med skolelederen og skolens andre ansatte. Du skal fungere som skolelederens højre hånd, og du er vigtig for en succesfuld opbygning af skolen.

Skolelederen er yderst passioneret og fagligt stærk i forhold til den pædagogiske linje, opbygning af trivsel og lærerudvikling. Det er derfor vigtigt, at du fra start er i stand til at tage ansvar for at opbygge og drive en stor del af de administrative opgaver, der ligger i skoledrift.

Om dig

Din baggrund og erfaring er optimalt set fra en tilsvarende stilling som skolesekretær ved en grund-/friskole, eller administrationsansvarlig ved en anden uddannelsesinstitution. Det er afgørende, at du har erfaring med skoledrift.

Dernæst lægger vi vægt på, at du:

• er analytisk skarp og formår at give råd og vejledninger i forhold til de driftsmæssige muligheder og begrænsninger
  • er uddannet inden for kontor og administration, eller kan påvise bred og solid erfaring med samme
  • er godt funderet i officepakken og andre administrative systemer knyttet til skoledrift, herunder også den daglige bogføring.
  • evner at spænde bredt opgavemæssigt og tage ansvar hver gang du ser et problem
  • har en positiv og anerkendende tilgang til såvel børn, forældre som kolleger
  • har en veludviklet humoristisk sans
  • er fleksibel og forstår, at opstarten af en ny skole særligt i starten kræver en ekstra indsats

Vi tilbyder til gengæld en unik mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi motiveres af at udfolde højt begavede børns fulde potentiale. Vi forventer, at du deltager som referent ved bestyrelsesmøderne og på anvisning fra skolelederen kan fremlægge økonomiske betragtninger og uddybende analyser.

Stillingen refererer til skolelederen. Løn, ferie mv. i henhold til gældende overenskomst.

Vi indkalder løbende til samtaler. Stillingen forventes besat senest 1. juli 2020, med skolestart august 2020. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Helle B. Neiiendam tlf.: 46 36 70 70 for yderligere information. Ansøgningen skal sendes til kontakt@skolenbifrost.dk.