Lærere med højt faglig niveau og stærke relationskompetencer

>> Stillingerne er besat <<

I Roskilde er vi en gruppe ildsjæle, der er ved at starte Skolen Bifrost. Skolen er målrettet højt begavede børn, og pædagogik og undervisning er i høj grad præget af de kommende elevers særlige styrker og udfordringer. Vi tror på et solidt trivselsarbejde, hvor kommunikation og sociale kompetencer er en central del af skolens DNA. Vi ønsker at stimulere børnenes nysgerrighed, og udvikle den. De skal have lov til at undre sig, undersøge, udforske, teste, fejle og forstå, så de lærer mere om sig selv, om andre og om resten af verden.

Om dig

Du brænder for at gøre en forskel for højt begavede børn, som oftest er ekstremt nysgerrige, intense, sensitive og konkret tænkende. Du er akademiker og/eller læreruddannet. Din teoretiske baggrund er stærk og du har solid praktisk erfaring med undervisning af børn og unge.

Dernæst er det vigtigt at du:

• har interesse for at arbejde med højt begavede børn
  • har et højt fagligt niveau, og er relationelt stærk
  • er en inspirerende og entusiastisk formidler
  • har solide sociale kompetencer og kan støtte børnene i denne udvikling
  • har en veludviklet humoristisk sans
  • formår at være både rummelig og tydelig i din rammesætning
  • har en positiv og anerkendende tilgang til såvel børn, forældre som kolleger
  • er fleksibel og forstår, at opstarten af en ny skole særligt i starten kræver en ekstra indsats

Vi tilbyder til gengæld en unik mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi motiveres af at udfolde højt begavede børns fulde potentiale. Du bliver en del af et solidt fagligt miljø, hvor du vil arbejde sammen med nogle af de mest kompetente fagfolk inden for undervisning af højt begavede børn.

Anfør gerne i CV/ansøgningen, på hvilke klassetrin og i hvilke fag du kan undervise.

Stillingen refererer til skolelederen. Løn, ferie mv. følger gældende overenskomst.

Vi indkalder løbende til samtaler. Stillingen forventer vi at besætte fra 1. august. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt Helle B. Neiiendam på tlf.: 46 36 70 70 for yderligere information. CV og ansøgning skal sendes til kontakt@skolenbifrost.dk