Sammenkomst for indskrevne elever og én forælder.

Vi inviterer til en sammenkomst, så børn og forældre kan mødes inden skolestart, og så vi kan fortælle lidt mere om skolen.

Arrangementet finder sted Lørdag d. 20.6.2020 på skolens udeareal ved Universitetsvej 9, byg. 24, 4000 Roskilde.

For at overholde myndighedernes retningslinjer har vi opdelt sammenkomsten i hold, så vi ikke bliver for mange på en gang:

• 0.- 5. klasse  kl. 10-11
  • 6.- 7. Klasse  kl. 12-13

I skrivende stund er retningslinjerne i forhold til COVID-19, at man må være 50 personer efter d. 8.6.2020. Derfor har vi valgt, at det kun er børn indskrevet på skolen, der kan deltage sammen med én forælder. Søskende, der ikke er elever, kan desværre ikke deltage for at holde antallet af deltagere under 50 personer.

Kontakt os hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål eller problemer, så finder vi en løsning sammen.

Tilmelding senest d. 10.6.2020 via denne formular

Vi glæder os til at se jer.